Особености на един бизнес хотел в Студентски град

Особености на един бизнес хотел в Студентски град

Бизнес хотелите са особен вид хотели, които предлагат настаняване за бизнесмени. Те съчетават висок клас хотелски удобства с допълнителни екстри, предназначени за делови хора. Този тип 4-звездни хотели са специализирани предимно за хора, които пътуват по работа, а тяхната цел е да им осигурят възможност да проведат качествено времето си в осъществяване на своите бизнес планове, като същевременно им предложат достатъчно развлечения и условия за отмора.

Заради тясната обвързаност на бизнеса с технологиите, всеки бизнес хотел Студентски град ще ви осигури кабелен и безжичен интернет, както и качествено оборудване в стаите.

Фактори, които влияят на развитието на всеки един бизнес хотел Студентски град

Наличието на смартфон

Това устройство успя напълно да промени туризма, а с това и хотелиерския бизнес като цяло. Все повече бизнес хотели у нас провеждат маркетингови кампании, като таргетират клиенти, ползващи мобилни устройства в страната и в чужбина. По този начин тяхната аудитория се разраства, а заедно с това нараства и възможността за привличане на повече потенциални клиенти.

Същото разбира се важи и за бизнес хотелите, чиято клиентела са основно бизнесмените. Те разчитат на своите мобилни телефони или таблети, за да резервират хотел Студентски град или който и да било друг хотел в столицата. Благодарение на смартфоните те могат да плащат при резервацията си, да открият локацията, да намерят важни места и забележителности в района на хотела и много други неща.

За да могат по-лесно да бъдат открити от български или чуждестранни клиенти, бизнес хотелите нанасят своите координати и данни на картите. Това улеснява тяхното откриване с вградената в смартфоните GPS навигация.

Резервация онлайн

Онлайн резервацията е друг фактор, който отдавна е навлязъл в практиката на бизнес хотелите у нас. Само с няколко кликвания, почти без всякакви усилия бизнесменът днес може в движение да резервира конкретна стая за определен от него период от време. Дори не се налага да провежда телефонни разговори с оператор за тази цел.

Това е възможно само, ако бизнес хотелът е установил респонсив дизайн на своя сайт. От голямо значение е бързото зареждане на сайта, улесняване на плащането и потвърждението му. Ако тази процедура е възможно най-улеснена, това ще спести много време на клиентите и те ще предпочетат тази опция през конкурентните хотели в района.