Как да спрем паник атаката с билково средство?

Един често задаван въпрос е именно „Можем ли да преборим паник атаката?“.

Отговорът се търси от все повече хора у нас, които са на възраст между 20 и 30 години. Наблюдава се, че превес вземат жените и по данни на Световната здравна организация (СЗО) над 300 милиона души в света страдат от депресия, а над 260 милиона от различни форми на тревожни разстройства – фобии, паническо разстройство, посттравматичен стрес, социални разстройства и др.

Единственото, което може да ви успокои при паник атаката е това, че тя със сигурност разно или късно ще отмине. При различните хора, продължителността е различна, но обикновено е не повече от 15-20 мин до един час при някои хора. В момент на паник атака, вашата работа е да се опитате да се почувствате комфортно, докато чакате тя да отмине. И защото това не е никак лесна работа, има няколко техники, които са полезни при преодоляване на паник атаките.

паник атака

Като за начало е добре да спрете хаоса и лошите мисли в главата си. Когато мислите ви започнат да излизат извън контрол, започнете да си повтаряте наум, че всичко е наред и нищо не се е променило около вас в последните секунди.

Друг ценен съвет е да не мислите за симптомите. На практика е много трудно да го постигнем, тъй като те са най-плашещата част от ситуацията. Ако успеем да се разсеем в момент на паник атака, то тя ще отмине много по-бързо и леко.

На пазара има и средство, което успешно се справя с неприятната паник атака. То се нарича Panic Stop и е хранителна добавка, която действа изключително благоприятно на нервната система. Можете да се сдобиете с нея, посредством NutriVision.bg – край на паник атаката!

Добре е да знаете, че това състояние има нужда обаче не само от симптоматично лечение, а и от лечение на проблема в дълбочина, затова помислете за себепознанието и психотерапията, които със сигурност биха били от полза в съчетание с хранителната добавка. Можете да се свържете с екипа директно чрез сайта им или като позвъните на тел.: 0 888 047 760.

Сложете край на тревогата и притесненията!