Добави сайт в директория – кога не може да се възползвате от опцията?

Един от най-бързите и успешни начини да привлечете повече посетители в сайта си – бива като се възползвате от опцията добави сайт в директория.

Какво представлява една директория и кои са случаите, в които не може да се възползвате от нея – предстои да ви разкажем в следващите няколко изречения.

Директориите накратко са всички онези пространства в интернет, които изпълняват ролята на каталози със сайтове. Най-често сайтовете биват магазини в интернет или онлайн пространства предоставящи някакъв вид услуги. Регистрацията в директория е добра за вашия сайт, особено ако е в rss-novini.net , тъй като позволява да увеличите посещаемостта и популярността си до 200%. А нали именно това бива и целта на всеки виртуален бизнес, който накрая да ви отведе и към по-голяма печалба.

Понякога обаче дори и да спазите всички указания за услугата добави сайт в директория – може и да не бъдете одобрени от редактора. Ето и кои са едни от най-често срещаните причини за това.

На първо място поставяме условията за регистрация, с които е добре да се запознаете предварително. В тях ще откриете и някои от нещата, които могат да попречат да добавите сайта си в rss-novini. Сред тях са:

Добави сайт в директория - кога не може да се възползвате от опцията?

– Имате право само на едно безплатно добавяне на сайт в директорията;
– Ако сайта ви пренасочва към друго онлайн пространство – няма да бъде одобрен;
– В rss-novini.net директорията не може да добавите субдомейни и подстраници от вашия сайт.
– Не се регистрират сайтове, чиято заявка е под формата на спам.

Накратко, ако отговаряте на всички изисквания и впишете уеб адреса на сайта си в директорията RSS ще пожънете голям успех. Повече за условията на директорията RSS, където ви очаква подробна информацията, а също и за опцията добави сайт – може да откриете само с един клик. Те ви очакват, посетете ги.