На каква цена се продават дрегери за алкохол?

Цените на устройствата за контрол на съдържанието на алкохолните молекули в кръвта зависят от предназначението им и техническите им характеристики.

Най-скъпи са електронните апарати на световния лидер за дрегери за алкохол – немския призводител Drager Safety. Резултатите на тези алкохолтестери имат доказателствена стойност в съда и затова ги използват и от българската пътна полиция МВР-КАТ.

На каква цена се продават дрегери за алкохол?

В каталога на онлайн магазин Аlcoholtester.bg може да намерите дрегери за алкохол във всички ценови сегменти, като всички те са доказани в практиката модели, със сертификат за съответствие към европейските технически стандарти и гарантирано гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване. В каталога на магазина се предлагат различни по вид и предназначение дрегери за алкохол, разделени в отделни подкатегории. Електронните апарати за лична употреба са на най-достъпни цени, предназначени са за начално натоварване, с гарантирано точни и прецизни резултати. Апаратите за професионална употреба са в по-висок ценови диапазон, предназначението им е да обслужват повече хора при по-високи критерии. Дрегери за проверка на служители /за фирмен контрол/ се използват от работодатели в предприятия, институции и организации. Алкохолтестерите за контрол на достъпа се вграждат в пропускната система на входа на сградата и реализират входящ контрол за употреба на алкохол, като недопускат достъпа на лица с положителна проба. Алкохолтестерите, работещи с монети, се прилагат най-често в заведения, в които се предлагат спиртни напитки.

Разгледайте сайта и поръчайте устройството, което максимално отговаря на вашите изисквания. Можете да бъдете консултирани от специалист и да получите съдействие в избора си, ако позвъните на телефонен номер 0888-513916. Фирмата предлага безплатна доставка без значение от големината на поръчката и населеното място за доставка. За допълнителна информация относно дрегерите, натиснете тук