Какво да очакваме от средиземноморски ресторант в гр.София?

Дори да сме най-големите почитатели на рибата и рибните деликатеси, доста трудно се доверяваме на кое да е място в града, щом става дума за това.

Притеснението от това да ни продадат риба, която не е прясна и е уловена отдавна е напълно нормално и често срещано. Но е добре да знаете, че има места, където всичко е изпипано до последния детайл и менюто, което ще ви предложат там е гарантирано свежо.

средиземноморски ресторант

Интересът към средиземноморската кухня непрекъснато нараства и ако допреди години почти нямаше избор в гр.София, сега ресторантите са доста повече и все предлагат високо качество. Тази кухня е не само вкусна, но и изключително здравословна и както може би всички знаете е добре рибата задължително да присъства в седмичното ви меню. При посещение на средиземноморски ресторант можете да опитате всякаква риба и рибни деликатеси като обикновено сезонните преобладават – стриди, омари, скариди, сепия, миди и други изкушения. Менюто в средиземноморските ресторанти е много разнообразно и можете да избирате от предястия, разядки, основни ястия, десерти, гарнитури, като преобладават рибата и морските дарове.

За някои хора, дори се е превърнало в традиция да посещават средиземноморски ресторант веднъж в седмицата, защото знаят колко е важно консумирането на риба и морски дарове.

За щастие, в гр.София има страхотни места, от които да избирате, като например Olive Sea Restaurant, намиращ се в Оливс Сити Хотел. Разположен в подножието на Витоша и се намира между двата основни бизнес комплекса – Бизнес Парк София и Световния търговски център Интерпред . Близостта му до Летище София и централната част на града, го правят подходящ, както за посрещането на бизнес и ВИП гости, за успешното провеждане на работни срещи в средиземноморски ресторант. Защо не?

Ако идеята ви допада, можете да се свържете с екипа на телефон 0882-444-140 или 02-963-2004, на email: restaurant@oliveshotel.com, както и чрез контактната форма в уебсайта им OliveSea.bg.