5 причини да изберете авточасти в София от avtochastionline.com

Пишете в търсачката „онлайн магазин за авточасти“ и Ви излизат безброй много варианти, от които нямате представа кой по-точно да изберете.

Ние ще Ви изброим 5 причини защо трябва да се спрете точно на авточасти София от avtochastionline.com:

1. Харесва ли Ви безкрайност като стойност?

Е, добре де не точно безкрайност, но Аvtochastionline.com. са близко до тази стойност, защото имат в наличност над 13 000 000 продукта на склад в София за автомобили, бусове и камиони. Преброихте ли внимателно нулите – 13 милиона си е голяма цифра. Това е първото нещо, което ги прави уникални.

5 причини да изберете авточасти в София от avtochastionline.com

2. За всекиго по нещо.

Няма значение какъв е автомобилът Ви – Ауди, Форд, Лексус или пък Пежо, защото онлайн магазинът предлага за всички видове марки резервни авточасти в София, както и аксесоари – за всички има и то по много.

3. До тук с вечното чакане!

Едно от предимствата на Аvtochastionline.com. е, че всичко се случва по-бързо, отколкото си мислите, защото всяка една от авточастите, е в техния склад. Тоест, те не се явяват посредници между Вас и производителя и да предлагат в сайта си нещо, което не е при тях. Доставката е в кратки срокове – до един работен ден или дори на същия ден, ако сте заявили поръчката си на сайта им или на телефон 0894388698 до 15:00ч. Ако направите поръчка над 100 лева, доставката е безплатна. Работят със Спиди и Еконт, а те имат офиси в цялата страна.

4. Изгодно ниски цени.

Точно така! Освен цялата наличност в склада им и бързото обслужване на клиента, Аvtochastionline.com предоставят достъпни цени в почти всички продуктови категории. Кой не обича да си вземе нещо жизнено необходимо на добра и изгодна цена.

5. И за тези, които не разбират.

Разбира се, че има и такива хора. Не се очаква от Вас да може да оправите всяка повреда по автомобила си. Онлайн магазин Аvtochastionline.com работи съвместно с автосервиз Аутоекспрес-7. Екип от обучени специалисти със съответната квалификация може изцяло да се погрижи за ремонтната дейност на Вашето превозно средство, да Ви консултира и даде професионален съвет за проблем или за необходимите авточасти, както и ако имате нужда да диагностицира колата Ви. Изборът е Ваш.