Какви са особеностите на свежата спирулина?

Ако се интересувате по-обстойно от здравословните храни и начин на живот в иначе изпълненото със стрес ежедневие в големия град, то има какво да научите на следените редове.

Много се заговори в последните години за спирулина от https://spirulina.bg/ и нейните невероятни свойства да обновява клетките и да поддържа функциите на организма в добро състояние, набавяйки му много полезни вещества и спомагайки изчистването на организма от тежки метали и др. Съдържанието на минерали, аминокиселини и протеини в големи количества в спирулината, както и изключително лесното и усвояване я прави толкова търсена за всякакви диети и спорт. За активно спортуващите тонусът е изключително важен фактор, като за целта е добре мускулатурата да бъде в добро състояние, за да може да издържа на натоварвания.
Какви са особеностите на свежата спирулина?
Независимо с какво се занимавате, можете да използвате спирулина успешно и за тонус и енергия и за изчистване на тялото от вредни вещества, както и за подобряване на кръвната картина. Енергизиращият ефект на водораслото спомага при хронична умора, депресивни състояния и дори подобрява паметта. Достатъчни са около 2 лъжици на ден, за да си набавите необходимите вещества, които се включват чудесно в студени ястия, като салати, студени супи, фрешове, смутита и др.

Какви са особеностите на свежата спирулина? За разлика от сушената, тя е в пълния си състав от полезни вещества, тъй като не е преминала през никаква обработка. Високата температура намалява значително от нейните ценни качества, а в spirulina.bg тя може да се намери в свеж вид и то произведена в био ферма в България. Колкото повече стрес натрупваме ежедневно, толкова по-наложително за здравето ни и за издръжливостта на сърдечно-съдовата система и мускулите, е да се погрижим за тях. Ето защо е добре д се информираме за важните супер храни, които са лесно достъпни през онлайн магазина и могат да достигнат до нас за няколко дни. Изберете сами.