Офис на бул. България – сред предпочитаните топ локации в столицата

Фортън предлагат на клиентите си…

Офис на бул. България е сред топ локациите за един успешен бизнес ситуиран в рамките на столицата. Разбира се много локации в София са идеалното място за бизнес, но като че ли по този булевард със звучното име „България“ – най-много си личи индустриалното, бизнес и обществено израстване на столицата ни, вече Европейска. Наред с централните офис сгради, тези извисяващи огромните си стъклени фасади по бул. България са идеалното място, където да се осъществяват бизнес сделки на международно ниво.

Ако сте бизнес търсещ да наеме, закупи, отдаде под наем или продаде офис сграда, етаж от нея или офис площ в този район – потърсете специалистите консултанти от Фортън. Те ще ви осигурят най-малко три неща: топ локация на офиса ви в този район; идеално сервизно обслужване на сградата, в която се намира офиса; добра техническа обезпеченост и инфраструктурни връзки. Фортън са консултантска компания с традиции в бранша на бизнес предприемачеството и отдаването на бизнес имоти под наем. Започвайки от намирането на парцелите за строеж и закупуване им, преминавайки през фазите на проект и строеж и стигайки до пласирането на бизнес сградите – Фортън предлагат надеждна услуга за наематели и наемодатели.

С какво офис на бул. България може да бъде от полза за бизнеса ви?

Винаги на първо място за добрият бизнес и осъществяването му – е важно местоположението на офиса! От тази гледна точка бизнес офис в София е идеалното място за правене на бизнес. Защо? Защото в столицата са концентрирани редица инвестиции. Тук ежедневно страната е посещавана от важни политически, икономически и обществени личности. Провеждат се множество бизнес срещи, конференции и форуми. Стигайки по натам в размислите си, бул. България е входна и изходна главна артерия за столицата. Булеварда свързва центъра на София с така известния квартал Бояна и съседните на него южни квартали от яката на Витоша. От друга страна булеварда е главна връзка към престижната Боянска резиденция. Началото си „България“ започва точно зад НДК и има връзка с пешеходния мост на хотел Хилтън. В района са и булевардите Черни Връх, Фритьоф Нансен и Евлоги и Христо Георгиеви.

Чисто инфраструктурно булеварда опасва голям набор от жилищни квартали и живеещите в тях потенциални работни кадри. Инфраструктурата му включва градски транспорт и скоро станция на метрото ще бъде пусната в експлоатация. Като цяло местоположението е ключово не само заради транспорта, местата за паркиране, възможностите за придвижване – но тук има голяма концентрация на модерни, нови и съвременни офис сгради, където да наемеш офис е престижно, важно, подпомага връзките ви с партньори в бизнеса и развитието му. Фортън България имат специализирани консултанти за столицата, които ще ви помогнат да намерите най-добрият за вас офис на бул. България под наем или за закупуване. Ако сте строителен бизнес предприемач, можете надеждно да отдадете офис сградите и площите си в района, на бизнес наемателите – с помощта на Фортън! Мястото е www.cwforton.com и там може да видите всички мащабни проекти, в които участва консултанта за бизнес имоти.