Сок от арония – перфектният начин да започнеш деня

Когато видим било то в магазина за хранителни стоки до вкъщи или в някое виртуално пространство оферти на ниски цени, няма спор, че веднага ни грабват погледа.

Искаме да пазаруваме изгодно качествени продукти. Рядко се отдава такава възможност, защото например в био магазините, където се предлагат само здравословни и свежи продукти, цените са толкова високи, че да накарат един обикновен гражданин най-спокойно да подмине предложенията.

Сок от арония от ферма Шайен

Ферма Шайен също произвежда био плодове и зеленчуци, но се стреми да кара клиентите си да се усмихват, предоставяйки им перфектното съотношение между цена и качество. В електронния магазин на сайта Ferma-shayen.com може да разгледате повече за дейността и продукцията на фермата. Днес искаме да ви запознаем с друга част от виртуалния магазин – продуктите от арония, в частност вино и сок от арония.

Ферма Шайен работи съвместно с друга по-малка семейна ферма в русенска област – Градина ООД. Тя отглежда 30 декара площ с арония. От това растение два производителя правят единствен по рода си сок от арония без никакви добавки. Напитката се прави от студено пресовани плодове, защото ако преминат малките плодчета през термична обработка, те ще изгубят полезните си съставки. Не се разрежда с вода, за да бъде продукцията по-голяма, не се добавят консерванти, за да има по-дълъг срок на годност, не използват оцветители, за да изглежда по-примамливо, нито слагат захар за по-добър вкус. Това приятно усещане, когато отпивате от напитката, се дължи на естествения подсладител – сорбитол, който е в огромни количества в плода.

Приема се три пъти дневно. Това е перфектният начин да започнеш деня, защото полезните вещества се борят с паразити и вируси, тонизират тялото и повишават жизнените сили на организма, което ще ви даде енергия в началото на поредния нарегнат работен и забързан ден. Поръчайте още сега два литра вакумирана опакова сок от арония на цена от 15 лева, която ще ви бъде достатъчна за дълъг период, защото на ден препоръчителната консумация е не повече от 150мл.