При кой ревматолог да отидем с направление в София?

Болки в ставите и трудности при извършването на обичайните движения?

Ако това е вашият случай, то може би е време да посетите специалист, който да ви прегледа и да ви окаже нужната помощ. Същото се отнася и ако имате болки в кръста, в шията или в гърба и ако установите подутина в някоя става, както и възникнал оток. При кой ревматолог да отидем с направление в София? Д-р Цветослав Георгиев, който работи в доболнично лечение в ДКЦ 2 в центъра на София, може да ви направи обстоен преглед на опорно-двигателния апарат, както и ставна ехография и редица други услуги, за които можете да прочетете повече в Revmatolog.bg.

При кой ревматолог да отидем с направление в София?

Както знаете, ревматичните заболявания могат да бъдат много видове и от това какъв е точно случаят и колко е напреднал, зависи и по-нататъшното лечение. Както с всяка друга болест, навременното лечение може да бъде много по-успешно. За да се направи точна диагностика, която е в основата на доброто лечение, са нужни прегледи и понякога изследвания. В кабинета на специалиста ревматолог в София – д-р Георгиев, можете да разчитате на точност и прецизност при установяване на диагнозата виж още. Като специалист в областта, който непрестанно се развива, докторът се занимава и с пациенти в своята практика, както и с изследване на случаи и нововъведения в областта, като е рецензент на едни от най-престижните научни списания, като Medical Principles and Practice, Archives of Rheumatology и др., на част от които е и редактор.

При всяко съмнение за наличие на проблем от ревматичен характер, е добре да се обърнете към специалист, като ревматолога, работещ със здравна каса и чийто кабинет се намира на удобно място в центъра на София. За повече информация и полезни съвети, можете да видите в онлайн визитката на специалиста на Revmatolog.bg и да прецените сами. Не оставяйте проблемите със здравето нерешени, а се ориентирайте към съответния специалист навреме.