Спирала за очи ArtDeco – революционно откритие за вашите мигли

Във всяка една дамска козметична чантичка, заслужено място заема най-добрия помощник в грима, а именно спиралата за очи.

Тя дава завършения вид на цялостната ни визия и когато я поставим просто виждаме света с други очи, както и той нас, разбира се.

Може да не използвате грим върху лицето си, но без спирала за очи едва ли излизате от вкъщи. Но дано сте запознати с правилното поставяне на спиралата за очи и правилата, които е нужно да се следват, за да имате обемни, дълги и извити мигли.

Като за начало при избиране на вашата спирала за очи, не гледайте какво се рекламира и не се доверявайте сляпо на марките, които заявяват, че обещават уникални, дълги, плътни и т.н., мигли. В повечето случаи това не е вярно, можете да се консултирате с всеки един професионален гримьор, който ще ви каже същото.

Няма как един продукт да ви даде толкова много опции в едно. Обикновено си има спирала за дължина, спирала за обем, за извити мигли и т.н. Простата причина за това се крие в четката на вашата спирала за очи, а не във формулата или в самата текстура. Важно е на първо място да решите вие от какво имате нужда и какво искате да дадете на миглите си. След това да изберете правилния модел и да се радвате на желания резултат.

спирала за очи

Това можете да постигнете ако си закупите продуктите на немската марка ArtDeco, които са с високо качество и се радват на голям интерес от страна на дамите. Немските продукти са с натурални съставки и спиралите за очи са дерматологично тествани. Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега.
Посетете Nardis и се сдобийте с най-добрата спирала за очи – ArtDeco – революционно откритие за вашите мигли. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.