Наслаждавайте се на свежи храни и напитки с вендинг машини под наем

Ако в близост до работното ви място няма магазин или супермаркет, то да се сдобиете с храна и напитка, не е много лесна задача.

Вероятно най-често поръчвате храна или пък експериментирате набързо в офиса. Можете да се улесните, ако решите да монтирате вендинг машини под наем.

Фирма Си Вендинг Спот ЕООД, предлага на своите клиенти вендинг машини под наем от SiVendingSpot.com, които те да поставят във свое помещение или обект и да получават наем за това. Хубавото е, че например, в случай като вашия, освен, че служителите ще бъдат доволни, поради липсата на магазин наблизо. Но и ръководството ще печели всеки месец от машината.

Наслаждавайте се на свежи храни и напитки с вендинг машини под наем

Фирмата е с 10 годишен опит на пазара и се е доказала като един от лидерите в сферата. Те разполагат с над 250 машини като обслужват над 1 милион клиенти годишно в училища, предприятия, фирми и други публични места. Фирмата предлага на своите клиенти денонощно обслужване, зареждане и техническа поддръжка на вендинг машините под наем. Служителите им, които са истински професионалисти с висока квалификация са активни по всяко едно време само след едно обаждане от ваша страна.

Можете да изберете какво да предлага вашата машина – сандвичи, тестени и захарни изделия, напитки или за каквото още се договорите с фирмата. Те ще направят оглед на вашия обект и ще ви предложат уникална индивидуална оферта и чак след одобрението от ваша страна, започва нейното реализиране. Звучи добре, нали?

Ако идеята ви допада, можете да се свържете с тях на тел.:0700 199 86 или като попълните формата за контакт на сайта им – SiVendingSpot.com. Не чакайте, а го направете! Наслаждавайте се на свежи храни и напитки с вендинг машини под наем!