На мода ли са сребърните пръстени?

С развитието на модния и ювелирния бизнес определено настъпват редица промени и модификации при бижутата.

Днес можем да притежаваме все по-впечатляващи и интересни накити на изключително достъпна цена. Например mmstylebg.com сребърните пръстени не са просто класическо бижу, а възможност да се подчертае и разкрие женската красота и характер. Пръстенът е част от човешката култура от незапомнени времена и това не е случайно. Вярванията и митологиите на различните цивилизации го свързват с космическата енергия и символиката на безкрайността и стабилността.

Но на мода ли са днес сребърните пръстени? Тенденцията сочи, че все повече млади дами залагат на сребърните бижута заради тяхната красота и изисканост. Модерните сребърни пръстени на mmstylebg са изработени от сребърни елементи с родиево покритие, което предпазва метала от надраскване и потъмняване. Такъв пръстен ще запази блясъка и красотата си без да се налага почистване с агресивни препарати или със специални техники.

На мода ли са сребърните пръстени?

Стремежът към съвършенство не спира дотук, защото всички предложени модели са с кристали Сваровски. Името Swarovski отдавна се е превърнало в синоним на блясък не само за почитателките на масовата бижутерия, но и за дамите, които сами изработват своите бижута. Това не е случайно – в продължение на повече от век, компанията Сваровски предлага на пазара кристали, сравними по красота с диамантите на една съвсем достъпна цена. След дългогодишното си сътрудничество с бранда M&M Style имат възможността да работят с цялата гама кристали, получавани директно от завода производител във Ватенс, Австрия. Иновативната и впечатляваща техника за инкрустация на метал върху кристал пък превръща всички сребърни пръстени и колекциите бижута в шедьоври на ювелирното изкуство, с които всяка дама би била модерна и същевременно изискана. Работата с дизайнери и ръчната изработка позволяват изготвянето на индивидуални проекти по идеи на клиента, за да притежавате идеалното за вас бижу.