Фирми за извозване на отпадъци в София – на коя да се доверим?

В град като София е пълно с възможности за избор на фирми за извозване на строителни отпадъци, но въпросът е на коя да се доверите и как да бъдете сигурни, че е надеждна?

Има много лесен начин за това и той е винаги когато работите с фирма за извозване на отпадъци в София, да поискате да видите документа, издаден по реда на ЗУО, след издаване на направление по чл. 58, ал. 1 от Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

Ако фирмите за извозване на отпадъци в София ви представят такъв документ, то значи всичк е наред и вие спокойно можете да се доверите. Bokluk.bg е фирма, която гарантира за това, че работи изцяло съобразно закона и ще предостави качествено извършена услуга.

извозване на строителни отпадъци в София

Те ви предоставят на удобно място пред дома, контейнери, които да напълните с чували откъртени отломки или излишни строителни суровини. След като приключи ремонтът или новото строителство в дома ви, спокойно може да се обадите на фирмата и тя да извози цялата смет. Те разполагат с 3 вида контейнери – 4,6 и 7-кубикови.

Доверете им се и няма да съжалявате, защото са фирма за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София с дълъг опит и множество доволни клиенти. Свържете се с тях на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222.

Добре е да мислим за опазването на околната среда и за състоянието на града, в който живеем. Затова изберете фирми за извозване на строителни отпадъци в София, а не предприемайте това сами!