Перфоратори и къртачи – каква е разликата между тях?

Със сигурност, всеки един от нас е чувал и за перфоратори и за къртачи, но едва ли сте се замисляли има ли разлика между тях и ако има, каква е тя? Цялата публикация „Перфоратори и къртачи – каква е разликата между тях?“

Как да изберем подходящите картини за хол?

Ако все още не сте подредили домът си по най-приветливият за вас начин, то е време да разгледате някои предложения, които ще освежат пространството. Цялата публикация „Как да изберем подходящите картини за хол?“

Газови калорифери на цени от 237 лева на Kamakbg.com

Писна ли Ви от нечовешките цени и сметки, които плащате всяка зима за отопление и от факта, че те нарастват с всяка изминала година. До кога така?

Аз лично, реших да поема някаква инициатива и да взема нещата в своите ръце. Не заработвам хиляди левове на месец, за да давам с лека ръка между 150-200 лева, за да живея на топло в студените дни. Живея в двустаен апартамент в новопостроена жилищна кооперация в жк. Симеоново(За хората, които не са от София, ще разясня, че този квартал се намира буквално в полите на Витоша и зимата се усеща доста сериозно и в дома ми).

Газови калорифери на цени от 237 лева на Kamakbg.com

От много време готвя на газ и съм много доволна. Хрумна ми щом газта е толкова евтина, защо да не се и отоплявам на газ? Може би най-гениалната идея, която ми е идвала на ум. Разучих всичко в интернет за отоплителни уреди на газ и се спрях на газови калорифери цени от Kamakbg.com Навсякъде се пишеше, че това е много изгодна инвестиция. След голямо търсене, попаднах на сайта на онлайн магазин Kamakbg.com, където намерих калорифери, които са подходящи за апартамента ми. Защото в повечето електронни магазини има такива машини, но много по-мощни, чиято употреба е предимно за големи складове, халета и фабрики.

В секцията „Газови калорифери“ на Kamakbg.com има малки и средни по големина, които са напълно приложими в помещение като моя хол. Доставиха ми бързо пратката – за няколко работни дни. Освен машината в комплекта има електромагнитен вентил, термодвойка, предпазен термостат и вградена пиезо-запалка. Всички газови калорифери са лесно преносими, не миришат на газ и двигателят им не шуми като работи. Стоплят стаята за около 5-10 минути със силна топла струя. Наистина е много приятно чувството, когато се прибереш измръзнал у дома, да си го включиш. Мога да регулирам отоплителната мощност като контролирам предаването на газта.

Разгледайте офертите на Kamakbg.com и ще останете доволни, защото са на изгодни и достъпни цени. Номерът, на който може да ги намерите, е 02/953 32 78.

Има ли противопоказания инфрачервеното отопление в дома?

Нормално е, когато става въпрос за отопление чрез инфрачервените вълни, да се запитате до колко е полезно за вас и има ли някакви противопоказания. Цялата публикация „Има ли противопоказания инфрачервеното отопление в дома?“